10 trucuri de frumusete de care n-ai mai auzit

Trucuri auzi mereu, nu ai timp să le încerci pe toate, să vezi dacă funcționează ori ba. Dar de astea sigur n-ai mai auzit, iar noi le-am testat pentru tine.

Unghii cu efect matNu ai un lac special pentru transformarea ojei lucioase într-una mată? Nimic mai simplu, există trucuri pentru orice, și uneori nu costă mai nimic. Pentru a-ți schimba textura manichiurii din lucioasă în mată, nu trebuie decât să le ții deasupra unui vas cu apă în fierbere, imediat după ce ai aplicat lacul de unghii (aburul va face toată treaba).

Trucuri cu folia de aluminiu

Noul loc de depozitare al foliei de aluminiu este… frigiderul. De acolo o poți scoate când ai nevoie să își calmezi tenul înroșit sau dacă ai ochii umflați, prin simpla aplicare a acesteia pe față.

Curbează-ți genele la cald

Adică încălzește bine ondulatorul de gene cu uscătorul de păr, dar înainte să-ți curbezi genele cu el, aplică o mascara waterproof (exact ca în cazul părului, când aplici spumă înainte să îl ondulezi).

Fă-ți „smokie” cu pudră

Nu-ți trebuie fard negru pentru a-ți face ochii înfumurați; folosește creionul negru, apoi aplică pudră translucidă cu o pensulă, refăcând conturul ochilor de jur împrejur. Îți garantăm că iese genial!

Îndreptă-ți părul instant

Dacă nu cumva ești super-cârlionțată de la natură, piaptănă-ți părul încă umed, apoi ține fiecare șuviță întinsă și aplică un pic de fixativ flexibil. Așteaptă 30 de secunde să se usuce cât de cât, iar la final piaptănă-l delicat.

Scapă de un coș în 48 de ore

Sâmbătă ai un party și se anunță un coș dureros, pe care nu te poți abține să nu-l ataci? Dacă vrei să-ți treacă la timp, folosește pudră cu antibiotic local și caută ca zona respectivă să rămână uscară, aplicând periodic o pudră cu un pămătuf curat. Se va descuama singur și vei scăpa la timp.

Fă-ți manichiura ca la spa

Poți învăța o groază de trucuri de la salon, dar pe ăsta nu-l știi: aplică pe mâini o cremă pentru călcâie, pune-ți mănuși de latex și așteaptă un sfert de oră înainte să le scoți. Rezultă zero cuticule, mâini fine și hidratate.

Folosește aparatul de ras pe… față

Scapă de firele de păr care îți înconjoară scalpul pentru a-ți netezi fruntea și tâmplele, efectul fiind uimitor atunci când aplici machiajul și constați că ai un chip mult mai conturat. Folosește o loțiune tonică cu alcool ca „after-shave”.

Folosește mai multe măști

Unul dintre acele trucuri super-smart: Aplică o mască pentru hidratare pe zonele cu piele uscată, una pentru curățarea porilor pe zona T și o formulă pentru luminozitate în jurul zonei ochilor, sau ce alte nevoi mai are tenul tău.

Sprâncene conturate perfect

Folosește întotdeauna două nuanțe apropiate de creion sau fard pentru a-ți desena sprâncenele, respectând astfel aspectul natural al acestora – mai închis în partea groasă, mai aerisit (mai deschis, deci) de la jumătate spre vârf.

CITEȘTE ȘI: Trucuri de frumusețe de la experți

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.