10 beauty tendinte pentru primavara 2011

By  | 

1. Machiaj minimal

Chiar daca nu e foarte evident, machiajul exista!Asta inseamna ca vei trece la trusa… de vara: un fond de ten „fidel”, dar usor, in tandem cu un iluminator, iar la final, un rand de mascara pentru a-ti intensifica privirea.

2. Culori „focoase” pe buze

Indrazneste sa porti rujuri in nuante de rosu aprins, fuchsia ori portocaliu electric. Daca nu ai timp ori chef sa te machiezi, asterne doar fondul de ten, apoi rujul, si esti gata sa iesi in lume, indiferent ca e vorba de un party intre amici sau un eveniment elegant.

3. Manichiura de…menta

Culori pe care n-ai fi crezut vreodata ca le vei purta pe unghii sint acum la mare cautare. Verdele electrizant pe unghii taiate scurt? Parca te-ar tenta, dar nu indraznesti… Dar daca e in tendint e, cu siguranta vei prinde curaj!

  • Hot trend: Sincronizare ruj-lac! Urmatorul indiciu in alegerea unei noi culori pentru manichiura… rujul tau preferat! Sau invers! Cu mentiunea caambele vor avea chiar sI aceeasi textura!

4. Pometi sculptati

Si ce daca natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o structura osoasa perfecta?! De-aia s-a inventat fardul de obraz. Creeaza efecte speciale definindu-ti obrajii cu un blush si un luciu de obraz!

5. Eye Art

Smokin’ brown

Pentru a obtine un contur fidel al pleoapei, aplica putina crema de ochi de jur-imprejurul ochiului, iar creionul va merge ca „uns”. Asteapta citeva minute sapoi fixeaza cu putin fard „asortat”.

Ochi fumurii

Traseaza conturul ochilor cu un creion negru,bine ascutit si ingroasa incepind de la jumatatea pleoapei catre colturile externe, estompeaza sI apoi aplica fardul negru prin presare.

Privire pink’n’black

Atit de simplu si totusi atit special… Acopera pleoapa superioara cu un roz, apoi contureaz-o cea de jos cu un creion negru, estompeaza, iar la final defineste-ti genele cu mascara!

Revin fardurile pastel

Cel mai indraznet look al sezonului: pleoapele bicolore! Incepe din coltul interior al ochilor cu culoarea mai deschisa si continua cu cea mai intunecata spre margine, unde vei schita un varf de pana.

6. Mega-bucle finisate

Combinatia intre volum si textura este vedeta sezonului… Fie ca-ti porti parul liber sau legat, trebuie sa-idai volumul maxim si sa-ti construiesti cele mai definite bucle. Apuca sectiuni sub- iri de par si onduleaza- le in acelasi sens, pentru a obtine bucle cu greutate.

7. Flori, funde, bentite

Flori uriase, plasate intr-o parte, panglici sau bentite groase, in stilul anilor ’70 – de ce-ai alege sa le porti? Pentru ca sint in mare vogasi pentru devin imediat punctul de atractie (si astfel mai e nevoie sa-tI coafezi parul)!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *