Regulament concurs "Castiga o excursie in Praga!"

By  | 

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul campaniei este SC ZIP International SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Calea Dorobanti nr 49 Ap 2 Sector 1, cod postal 010554, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9218/2000, CUI RO13431471, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO08 INGB 0000999901527062, deschis la Banca ING.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii SC ZIP International SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 16 noiembrie 2010 si se va incheia la data de 16 decembrie 2010. Inscrierile se vor opri la data de 16 decembrie, ora 23:59, iar castigatorul va fi tras la sorti si anuntat pe mail, telefonic si pe site cel mai tarziu pe data de 18 decembrie 2010. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa 16 decembrie 2010, ora 23:59 nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Subiectul concursului: „Castiga o excursie la Praga!”
Pana pe 16 decembrie, raspunde la intrebarile quiz-ului si poti castiga o excursie de 2 persoane in minunata Praga, ofertia de Zip Travel!

IMPORTANT! Pentru a te califica pentru tragere la sorti, trebuie neaparat sa completezi si sa finaliezei quiz-ul logat in contul tau de pe www.cosmopolitan.ro.

Cum se participa la concurs:
Trebuie sa ai cont pe site-ul www.cosmopolitan.ro pentru a putea participa la concurs. Dupa ce te-ai autentificat, poti completa quiz-ul din pagina de concurs.

Este obligatoriu ca fiecare participant sa isi completeze numarul de telefon in formularul de inregistrare. Daca ai deja cont si nu l-ai adaugat, editeaza-ti profilul. Participantii care nu completeaza datele complete nu vor fi luati in considerare.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Dupa incheierea perioadei de concurs, echipa cosmopolitan.ro va alege prin tragere la sorti 1 castigator.

b. Castigatorul va fi contactat personal pe e-mail si/sau telefonic pentru a confirma ca poate intra in posesia premiului.

6. PREMII

a. Castigatorul va primi o excursie pentru doua persoane, in regim city-break, in Praga, Cehia.

b. Excursia include:

  • cazare trei nopti la hotel de 3 stele (cu mic dejun inclus)
  • bilet avion dus-intors, toate taxele incluse

c. Valoarea totala a premiului este de 1456,52 lei.

d. Premiul nu se acorda in bani.

e. Excursia se poate efectua in orice perioada intre 18 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011.
IMPORTANT! Alegerea perioadei in care castigatorul doreste sa beneficieze de excursie trebuie aleasa din timp intrucat locurilor sunt limitate.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventualele impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa organizatorului, acesta se obliga:
Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului.
Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale.
Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele lor sa fie facut publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.cosmopolitan.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa Organizatorului, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *