Regulament concurs L’Occitane

By  | 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este S.C. SENSIBLU S.R.L, persoana juridica romana, cu sediul in str. Ciobanului nr.133, com. Mogosoia, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/673/2007, cod fiscal RO 9378655, cont bancar RO75BACX0000000030691319 deschis la HVB sucursala Grigore Mora.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. SENSIBLU S.R.L si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 16 februarie – 8 martie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 8 martie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participanta se va loga in site-ul www.cosmopolitan.ro pentru avea acces la formularul de concurs.

4.b. Fiecare participanta va raspunde la intrebarea de concurs: Care este parfumul L’Occitane pe care il preferati?”

4.c. Fiecare participanta va raspunde la intrebarea de concurs folosindu-se de site-ul http://www.sensiblu.com/index.php?page=pagini&PageId=L%27Occitane_38 .

IMPORTANT!

  • Pentru a putea vedea formularul de concurs, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont www.cosmopolitan.ro, creeaza-ti unul aici.
  • ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
  • E obligatoriu ca datele trecute in contul Cosmopolitan.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
Pe toata durata de concurs, va fi ales cate un castigator in fiecare zi, de luni pana duminica, prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns la intrebarea concursului.

Castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de miercuri, pe durata desfasurarii concursului.

In total vor fi 21 castigatori.

6. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
6.a. Numele castigatorilor va fi anuntat in pagina de concurs in fiecare zi de miercuri pe toata durata perioadei de concurs.

6.b. Imediat ce vor fi anuntati pe site, castigatorii vor primi un e-mail din partea redactiei Cosmopolitan.ro pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului.

  • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Cosmopolitan.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

6.c. Castigatoarea trebuie sa raspunda e-mail-ului primit de la Femeia.ro pana in data de 10 martie 2011 pentru a-si revendica premiul.

7. PREMIILE
7.a. Fiecare castigator va primi cate 5 vouchere in valoare de 20 lei fiecare, cu ajutorul carora isi va putea achizitiona produse L’occitane. Fiecare premiu va cumula 100 de lei/ castigator.

7.b. Premiul nu se acorda in bani.

7.c. Premiul va fi trimis prin posta sau curier de catre partenerul concursului, Cosmopolitan.ro. Daca persoana castigatoare are domiciliul in Bucuresti, aceasta va veni personal la sediul redactiei Sanoma Hearst Romania SRL, str. Buzesti nr. 85, etaj 4, sector 1, Bucuresti, pentru a intra in posestia premiului.

7.d. Data-limita de trimitere a premiilor: 11 martie 2011.

7.e. Voucherele pot fi folosite o singura data, dupa care vor fi retinute in locatia in care au fost folosite.

7.f. Posesorul acestor vouchere va primi in schimbul lor numai produse L’OCCITANE in valoare de 100 de lei, cu respectarea reglementarilor legale. Nu se ofera rest la achizitiile sub aceasta valoare.

7.g. Falsificarea cupoanelor de concurs se pedepseste conform legilor in vigoare.

7.h.Voucherele sunt valabile in perioada 14 februarie – 08 martie 2011. Castigatoarele care vor fi desemnate sau vor intra in posesia voucherului dupa aceasta data, vor beneficia de prelungirea termenului pana in data de 22 martie 2011, cu obligatia de a transmite redactiei Cosmopolitan.ro faptul ca au nevoie de prelungirea termenului.

7.i. Voucherele nu sunt nominale si pot fi facute cadou altei persoane.

7.j. Voucherele pot fi folosite doar in urmatoarele locatii:

Magazin L’Occitane Victoriei, BUCURESTI, Calea Victoriei nr. 118

Magazin L’Occitane 1 Mai, BUCURESTI, Bd. Ion Mihalache nr. 92-94

Magazin L’Occitane Feeria, BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 44A, complex Carrefour

Magazin L’Occitane Sun Plaza, BUCURESTI, Calea Vacaresti 391 intersectie cu Oltenitei 83C

Magazin L’Occitane Cotroceni 1, BUCURESTI, Bd. Vasile Milea nr. 4

Magazin L’Occitane Tomis, CONSTANTA, Str. Stefan Cel Mare nr. 36-40, Tomis Mall

Magazin L’Occitane Polus, CLUJ-NAPOCA, Str. Avram Iancu nr. 492-500, loc. Floresti

Farmacia Sensiblu, BUCURESTI, Str. Piata Amzei nr. 10-22

Farmacia Sensiblu, Unirea Shopping Center, parter, Bucuresti

Farmacia Sensiblu, BUCURESTI, Bd. Nicolae Balcescu nr. 7

Farmacia Sensiblu, Bucuresti, Str. Radu Beller nr. 6

Farmacia Sensiblu, Plaza Romania, Bucuresti

Farmacia Sensiblu, Iride Business Park, Str. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Bucuresti

Farmacia Sensiblu, S-Parc, BUCURESTI, Str. Tipografilor nr. 11-15

Farmacia Sensiblu, ARAD, Bd. Revolutiei nr. 43-43A

Farmacia Sensiblu, BRASOV, Str. Republicii nr. 15

Farmacia Sensiblu, ORADEA, Str. Nufarului nr. 30, complex Lotus Market

Farmacia Sensiblu, TIMISOARA, Str. Demetriade nr. 1

7.k. La prezentarea voucherelor in locatiile de mai sus, castigatorii sunt obligati sa precizeze ca sunt castigatorii concursului organizat pe site-ul Cosmopolitan.ro.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.cosmopolitan.ro/concursuri. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *