Castigatoare Escada – Miki Besteala

By  | 

Aveam vreo 20 de ani cand dupa cateva relatii esuate deja imi pierdusem speranta ca o sa imi gasesc jumatatea si deodata apare el. Am uitat sa mentionez ca pe vremea aceea locuiam intr-un oras micut.

Nu va spun am ramas fara suflare, un tip inalt cu un aspect dur, latin. Din momentul acela am zis ca trebuie sa incerc, au inceput cercetarile sa aflu cine este si ce vrea.

In cele din urma ne-am mai intalnit odata in discoteca orasului. Vazandu-l am zis ca in seara aceea este sansa mea, asa ca mai toata seara am incercat sa fiu in raza lui vizuala, iar cand a trecut pe langa mine ca sa plece am zambit asa cum probabil nu mai zambisem niciodata.

Am fortat putin soarta pot sa spun, caci atunci cand l-am vazut ca pleaca l-am urmat si dandu-si si el seama ca sunt insistenta a intrat in vorba cu mine cerandu-mi – daca imi aduc bine aminte – o bricheta, desi el nu fuma chipurile pentru prietenul lui ce il insotea.

Mi-a inapoiat-o si mi-a multumit cu un sarut pe obraz. Wooooau! Am explodat. Eram indragostita va dati seama si nici macar nu avusesem o intalnire cu el, i-am dat numarul de telefon si de atunci ne-am tot intalnit.

Soarta si-a spus iar cuvantul in seara aceea. A si pierdut numarul, adica foia pe care scrisem. Atunci nu eram mobile asa multe, o lasase la un alt bar unde se dusese dupa ce ne-am despatit, dar s-a intors dupa el si l-a gasit.

In prezent suntem de 10 ani impreuna. Eu am 30, iar el 35 si impreuna avem o minunatie de baiat Robert Stefan de 1 an. Asa ca soarta joaca un rol destul de important!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *