4 exercitii usoare anti-celulita
Scapa rapid de coaja de portocala cu ajutorul acestor exercitii usoare, care-ti vor tonifia muschii in doi timpi si trei miscari.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Genuflexiune cu lovitura in spate

(1) Incepe din pozitia de genuflexiune, cu genunchiul drept indoit si cu cel stang pe podea, la fel ca varful tenisului. Pune palmele pe sol, dupa genunchiul drept, si nu uita sa tii mainile perfect drepte.

(2) Loveste cu piciorul drept in spate - partea din superioara a tenisului sa fie orientata catre fata. Revino la pozitia de start. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Ridicari de fund

(1) Stai pe burta, cu picioarele flexate (genunchii sa fie mai departati de nivelul coapselor) si calcaiele unite. Ridica-ti pieptul de pe podea, sprijinindu- te pe antebrate.

(2) Incordeaza fundul pentru a ridica picioarele la cativa centimetri de podea si apoi revino la start. Inca 10 repetari si ai scapat!

Forfecari

(1) Stai pe maini (degetele sa fie indreptate catre posterior), ridica fundul de pe podea si incruciseaza picioarele - dreptul deasupra.

(2) Intinde piciorul drept in laterala in asa fel incat laterala exterioara a tenisului sa fie pe podea. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Presa

(1) Incepe din aceeasi pozitie ca la forfecari, dar de data asta ridica piciorul drept (tine genunchiul flexat si indoaie cotul.

(2) Intinde piciorul drept, indoaie coatele si coboara fundul pana ajunge la cativa centimetri de podea. Mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

  • PONT: Ca sa tonifiezi si mai bine, schimba ordinea exercitiilor. Asa, corpul tau nu se va obisnui cu o rutina, iar efectele vor fi mai rapide si mai vizibile.

Articol publicat in revista COSMOPOLITAN

Traducere si adaptare: Anca Rusu

Foto: Chris Eckert/Studio D., www.shutterstcok.com

[9.08.2011]

1767180
Comentarii
Ultimele articole
Retete Dukan pentru etapa de croaziera Diete & fitness

Retete Dukan pentru etapa de croaziera

Pentru că tot mai multe persoane urmează dieta Dukan, ţi-am pregătit câteva reţete delicioase şi uşor de preparat.

Ceaiurile pentru slabit, eficiente sau nu? Diete & fitness

Ceaiurile pentru slabit, eficiente sau nu?

Uită de cele mai noi diete pentru slăbit deoarece ceaiurile cu acelaşi scop par să promită o siluetă de invidiat aproape fără efort. Dar să fie ceaiurile pentru slăbit cea mai eficientă metodă pentru a arăta bine?

Cum sa prepari smoothie-ul prefect Diete & fitness

Cum sa prepari smoothie-ul prefect

Există nenumărate combinaţii pentru smoothie-uri, însă trebuie să ai grijă ca acesta să nu devină o bombă calorică. Iată care este reţeta unui smoothie perfect.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.