4 exercitii usoare anti-celulita
Scapa rapid de coaja de portocala cu ajutorul acestor exercitii usoare, care-ti vor tonifia muschii in doi timpi si trei miscari.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Genuflexiune cu lovitura in spate

(1) Incepe din pozitia de genuflexiune, cu genunchiul drept indoit si cu cel stang pe podea, la fel ca varful tenisului. Pune palmele pe sol, dupa genunchiul drept, si nu uita sa tii mainile perfect drepte.

(2) Loveste cu piciorul drept in spate - partea din superioara a tenisului sa fie orientata catre fata. Revino la pozitia de start. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Ridicari de fund

(1) Stai pe burta, cu picioarele flexate (genunchii sa fie mai departati de nivelul coapselor) si calcaiele unite. Ridica-ti pieptul de pe podea, sprijinindu- te pe antebrate.

(2) Incordeaza fundul pentru a ridica picioarele la cativa centimetri de podea si apoi revino la start. Inca 10 repetari si ai scapat!

Forfecari

(1) Stai pe maini (degetele sa fie indreptate catre posterior), ridica fundul de pe podea si incruciseaza picioarele - dreptul deasupra.

(2) Intinde piciorul drept in laterala in asa fel incat laterala exterioara a tenisului sa fie pe podea. Acesta este un exercitiu - mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

Presa

(1) Incepe din aceeasi pozitie ca la forfecari, dar de data asta ridica piciorul drept (tine genunchiul flexat si indoaie cotul.

(2) Intinde piciorul drept, indoaie coatele si coboara fundul pana ajunge la cativa centimetri de podea. Mai ai de facut inca 3 seturi a cate 10 exercitii.

  • PONT: Ca sa tonifiezi si mai bine, schimba ordinea exercitiilor. Asa, corpul tau nu se va obisnui cu o rutina, iar efectele vor fi mai rapide si mai vizibile.

Articol publicat in revista COSMOPOLITAN

Traducere si adaptare: Anca Rusu

Foto: Chris Eckert/Studio D., www.shutterstcok.com

[9.08.2011]

1767180
Comentarii
Ultimele articole
Cum pastrezi fructele proaspete? Diete & fitness

Cum pastrezi fructele proaspete?

Toţi nutriţioniştii îţi recomandă să mănânci mai multe fructe, dar nu ai timp să faci zilnic cumpărături. Iată ce să faci pentru a le păstra proaspete mai mult timp.

Care sunt cele mai eficiente si sanatoase diete? Diete & fitness

Care sunt cele mai eficiente si sanatoase diete?

Uită de toate dietele minune pe care vrei să le încerci! Ştiinţa ne spune care sunt cele mai eficiente şi sănătoase diete pe care să le urmezi.

Vrei sa-ti misti fundul de pe canapea? Diete & fitness

Vrei sa-ti misti fundul de pe canapea?

Iată trei trucuri care te vor ridica instantaneu de pe canapea... în fiecare zi. Şi cine va fi cea mai sexy de pe plajă la vară?

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.