Cele mai bune 3 pozitii pentru sex de dimineata
Cea mai bună metodă de a-ţi începe ziua este cu o partidă de sex. Până şi cafea îţi va părea inutilă, pentru că un orgasm matinal îţi va asigura pofta de viaţă şi buna dispoziţie pentru întreaga zi.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

 Linguriţa

Abia v-aţi trezit şi sunteţi încă îmbrăţişaţi, dar sunteţi gata să încingeţi atmosfera. În această poziţie stai cu spatele la iubitul tău iar el va putea să te pipăie şi să te sărute pe gât în timp ce se mişcă uşor în tine. Eşti privilegiată în această dimineaţă, aşa că bucură-te de răsfăţ cu una dintre cele mai pasionale pozitii de sex.

 

 

Misionarul cu picioarele pe umerii lui

Dacă eşti gata pentru o penetrare profundă de dimineaţă, încercaţi această poziţie. Puteţi să evoluaţi din poziţia misionarului simplă şi să îţi lipeşti genunchii de pieptul lui şi apoi să îţi ridici câte un picior pe umerii lui. Aşa o să te privească în ochi în momentul în care ai orgasm.

 

Sex sub duş

Este o adevărată plăcere pentru el să faceţi duş împreună şi să te vadă goală şi plină de spumă.  Gândurile lui sunt uşor de descifrat când intră peste tine în cabina de duş şi te lipeşte de perete. Oare la ce pozitii de sex se gandeste? Deşi din cauza umezelii nu mai alunecă la fel de uşor înăuntru, va fi minunat când îţi va mângâia sânii şi spatele acoperite de gelul cremos.

 

Spune-ne intr-un comentariu care dintre aceste pozitii de sex iti place mai mult dimineata.

Articol exclusiv online

Text: Elena Stanciu

[28.02.2013]

2134930
Comentarii
Ultimele articole
Motive pentru care barbatii nu vor sex Top Sex

Motive pentru care barbatii nu vor sex

Uneori iubitul tău nu are chef de sex? Iată care sunt motivele pentru care se întâmplă asta.

5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre sperma Hot Guys

5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre sperma

Lichidul seminal, cunoscut uneori ca spermă sau ”sămânţă” este la fel de misterios ca materia întunecată.

Sfaturi pentru incepatorii BDSM Fifty Shades of Grey

Sfaturi pentru incepatorii BDSM

BDSM-ul este pe buzele tuturor în ultima perioadă şi te-ai gândit că ai vrea şi tu să încerci? Iată câteva sfaturi pentru începători.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.