Suflete pereche - cate poti avea intr-o viata?
Te indragostesti de mai multe ori si, de fiecare data esti convinsa ca ti-ai gasit iubirea vietii. Numai ca uneori nu merge si trebuie s-o iei de la capat...
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

O gramada de femei viseaza la Fat Frumos, la acel barbat perfect care o sa vina pe cal alb si o sa le faca viata numai lapte si miere. Aceasta speranta le alimenteaza frustrarea nascuta din intrebarea: "Si daca nu-l voi intalni niciodata?".

"Cultura noastra incurajeaza conceptia conform careia toate femeile au cate un Print si ca, odata ce l-au intalnit, vor fi fericiti impreuna pana la adanci batraneti", spune Joseph Dragun, doctor in psihologie.

Cu toate astea, nici un psiholog dintre cei intrebati de noi nu a fost de acord cu aceasta teorie a unui singur Suflet Pereche. Nu numai ca nu e adevarata, dar poate sa-ti faca viata un calvar.

Sufletul pereche al fiecarei varste

"Evident ca te poti indragosti de mai multe ori de-a lungul vietii, si e la fel de adevarat ca vei avea parte de diferite tipuri de iubire in functie de varsta", evidentiaza Dragun.

De-a lungul procesului de maturizare, iti schimbi preferintele radical, asa ca tipul perfect de la 18 ani s-ar putea sa nu mai fie asa perfect la 25 - de aceea, aproape nimeni nu ramane cu prima iubire.

Povestea printului si printesei

Se poate naste o mare drama daca ajungi sa "fabrici" in mintea ta barbatul perfect, cel cu o cariera de invidiat si maniere de gentleman, dar care in timpul liber este cel mai mare fan al rockului alternativ.

"Sindromul barbatului perfect se manifesta atunci cand iti faci o imagine mentala a sufletului pereche. Asta duce la aparitia unor standarde inuman de atins", te lamureste Michael Broder, doctor in psihologie.

Rabdare si multa minte

Nu te arunca de la inceput in valtoarea unei relatii crezand ca un tip e Acela. Pasiunea te face sa nu vezi bine ce ai in fata. Increderea si faptul ca te poti comporta natural de fata cu el reprezinta cele mai importante "atribute" ale Iubitului Ideal.

Traducere si adaptare: Anca Rusu

Foto: Thinkstock

Articol publicat in revista "COSMOPOLITAN", editia august 2009.

[29.04.2010]

1762895
Tag-uri: de citit in doi
Comentarii
Ultimele articole
Pozitii de sex in functie de zodia lui Top Sex

Pozitii de sex in functie de zodia lui

În loc să cauţi tot felul de noi poziţii sexuale pe care să le încerci cu iubitul tău, ce-ar fi să îl surprinzi cu cea potrivită zodiei sale?

Ce cred femeile despre sex in 3? De citit in doi

Ce cred femeile despre sex in 3?

“Stai puţin, tu vrei să mă înşeli?”

La ce se gandesc femeile in timpul felatiei? De citit in doi

La ce se gandesc femeile in timpul felatiei?

Fără să vrem, gândim tot felul de lucruri în timp ce facem sex oral. Iată care sunt cele mai comune gânduri ale femeilor în timp ce fac felaţie.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.