Cum se indragostesc barbatii
Simti ca te place, dar nu pare sa-i sfaraie calcaiele dupa tine. Iata cum poti sa-l faci sa se topeasca de dragoste pentru tine.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Daca vrea sa te protejeze

Iti vine sau nu sa crezi, sexul de tip "descarcare nervoasa" este o forma de rasfat, de la el pentru tine. Faptul ca te protejeaza il face sa se simta puternic si ii mangaie orgoliul.

Nu e cazul sa faci pe neajutorata, dar daca-l lasi sa-ti vada latura vulnerabila, va deveni mult mai atasat, pentru ca-i deblochezi instinctele de mascul protector, gata oricand sa aiba grija de tine. Acorda-i mai multe sanse sa preia comanda si multumeste-i pentru ca o face.

Atunci cand un tip se simte Superman in prezenta ta, sigur ca o sa vrea sa-ti stea in preajma si sa-si exercite functia protectoare. Toate lucrurile astea, aparent nesemnificative, vor scoate la iveala eroul din el.

Da-i de lucru
Roaga-l sa repare sau sa monteze ceva prin casa. Daca executa treburi concrete, bucuria succesului ii va da aripi.

Cere-i parerea
Fie ca e vorba despre cum iti sta rochia sau unde ar fi ideal sa mergeti in vacanta, el intelege ca pui pret pe ideile lui si ca esti gata sa accepti variante.

Poarta materiale fine
Texturile delicate - matase, blanita, bumbac satinat - declanseaza la barbati reactii puternice. Aceste texturi iti accentueaza latura feminina, lucru ce-i va rascoli instinctele amoroase.

Lauda-i tinutele
Ii arati astfel ca, dintr-o mie de barbati, tu l-ai ales pe cel mai sexy - adica pe el.

Daca vrea libertate

Toti barbatii vor sa fie siguri ca identitatea lor va ramane intacta dupa ce vor deveni parte dintr-un cuplu serios.

Clarificand faptul ca nu te astepti ca el sa se schimbe, ii vei transmite mesajul ca il intelegi si ca identitatea lui nu este in pericol. Ca urmare, ii va fi mai usor sa ti se dedice...

Schimba programul
Barbatii dispretuiesc ideea de a socializa fortat, asa ca tu trebuie sa deturnezi planurile din cand in cand. Nu numai ca se va simti usurat ca nu trebuie sa "faca frumos" in lume, dar se va deschide si mai tare fata de tine. In plus, va incepe sa te urmeze mai indeaproape, din moment ce stilul tau de viata ii e pe plac.

Reinventeaza-te
Micile schimbari de look - simplul fapt ca-ti prinzi parul in coada sau ca-l aranjezi altfel - ii reamintesc ca ai sute de fete (in sensul bun) si o personalitate puternica. Adio, rutina!

Marturiseste-i temerile tale
Barbatii bat uneori in retragere, pentru ca au senzatia ca toate femeile sunt dornice sa aiba copii sau sa se vada cu inelul pe deget. Daca si tu esti alergica la verighete, adu-i asta la cunostinta. Va fi sigur ca nu incerci sa-i intinzi nicio capcana.

Respecta-i intimitatea
Spatiul fizic despre care stie ca-i apartine numai lui este un simbol al independentei masculine. E un semnal ca-l respecti si ca ai incredere in el. In niciun caz nu trebuie sa-i controlezi sertarele, sa-i verifici telefonul sau sa-i citesti e-mail-urile.

Articol publicat in revista COSMOPOLITAN.

Text: Ana-Maria Prunariu

Foto: Shutterstock

[27.10.2010]

1765029
Tag-uri: de citit in doi
Comentarii
Ultimele articole
Feng shui in dormitor Feng Shui

Feng shui in dormitor

Foloseşte-te de feng shui pentru a te bucura de cel mai confortabil dormitor, dar şi de o viaţă sentimentală mai bună.

Va deschideti un cont impreuna? De citit in doi

Va deschideti un cont impreuna?

Ca să fiţi siguri că nu apar neplăceri pe drum, iată ce trebuie să luaţi în considerare atunci când deschideţi un cont comun.

Reguli de eticheta in pat De citit in doi

Reguli de eticheta in pat

Cu siguranţă cunoşti câteva reguli de etichetă importante în viaţa de zi cu zi, însă există şi câteva pe care să le respecţi în pat.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.