Horoscopul lunii decembrie

Horoscopul lunii decembrie

In luna decembrie, Sagetatorii sunt concentrati asupra jobului lor, Gemenii au parte de artificii, in dormitor iar Pestii gasesc numeroase ocazii de a se detasa de rutina cu iesiri in oras.

Trucuri sexuale in functie de zodie

Trucuri sexuale in functie de zodie

Racii sunt sensibili si ii incita in primul rand o conexiune emotionala profunda, in timp ce Leii se dau in vant dupa jocuri si tachinari sexuale. Afla ce-i place partenerului tau in pat, in functie de zodie!

Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie se anunta a fi prielnica activitatilor profesionale ale Varsatorilor, iar pentru Fecioare, va insemna mai mult timp petrecut cu familia si cu cei dragi.

Cum sa te costumezi la petreceri in functie de zodie

Cum sa te costumezi la petreceri in functie de zodie

Iti amintesti de ultima petrecere la care trebuia sa te costumezi? Cu siguranta ai petrecut ceva timp gandindu-te in pielea carui personaj sa intri. De acum incolo, de Halloween sau cu ocazia oricarui eveniment de acest gen, vei stii exact ce ...

Horoscopul lunii octombrie

Horoscopul lunii octombrie

In luna octombrie, Capricornii se concentreaza pe cariera, Pestii pe sanatate si pe aspectul fizic iar Leii vor fi preocupati sa-si extinda cercul de prieteni.

Publicitate

Horoscopul lunii septembrie

Horoscopul lunii septembrie

Pentru nativii din Sagetator, septembrie este o luna favorabila investitiilor, Berbecii se preocupa mai mult de casa si de familie, iar nativii din Leu lucreaza la proiecte secrete.

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Ti-ai dat seama ca relatia voastra nu duce nicaieri? Foloseste metoda masculina - da-i impresia ca el a avut initiativa despartirii, folosindu-te de ceea ce stii despre zodia lui. Scapi si de dat explicatii...

Horoscopul lunii august

Horoscopul lunii august

In august, toate merg ca pe roate pentru nativii din Gemeni, Fecioarele trebuie sa-si faca putin ordine in sectorul iubirii, iar Pestii vor avea parte de multe nopti fierbinti!

Horoscopul lunii iulie

Horoscopul lunii iulie

Luna iulie ar putea aduce pentru Tauri o avansare in cariera, niste conflicte in relatia Fecioarelor cu partenerii de viata, iar Capricornii vor avea parte de o perioada pozitiva in dragoste.

5
 

Publicitate

Concursuri

Horoscop

Află ce ţi-au rezervat astrele în luna septembrie din horoscopul lunar Cosmopolitan.

© copyright 2006 - 2014 Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.