Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie se anunta a fi prielnica activitatilor profesionale ale Varsatorilor, iar pentru Fecioare, va insemna mai mult timp petrecut cu familia si cu cei dragi.

Cum sa te costumezi la petreceri in functie de zodie

Cum sa te costumezi la petreceri in functie de zodie

Iti amintesti de ultima petrecere la care trebuia sa te costumezi? Cu siguranta ai petrecut ceva timp gandindu-te in pielea carui personaj sa intri. De acum incolo, de Halloween sau cu ocazia oricarui eveniment de acest gen, vei stii exact ce ...

Horoscopul lunii octombrie

Horoscopul lunii octombrie

In luna octombrie, Capricornii se concentreaza pe cariera, Pestii pe sanatate si pe aspectul fizic iar Leii vor fi preocupati sa-si extinda cercul de prieteni.

Horoscopul lunii septembrie

Horoscopul lunii septembrie

Pentru nativii din Sagetator, septembrie este o luna favorabila investitiilor, Berbecii se preocupa mai mult de casa si de familie, iar nativii din Leu lucreaza la proiecte secrete.

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Ti-ai dat seama ca relatia voastra nu duce nicaieri? Foloseste metoda masculina - da-i impresia ca el a avut initiativa despartirii, folosindu-te de ceea ce stii despre zodia lui. Scapi si de dat explicatii...

Publicitate

Horoscopul lunii august

Horoscopul lunii august

In august, toate merg ca pe roate pentru nativii din Gemeni, Fecioarele trebuie sa-si faca putin ordine in sectorul iubirii, iar Pestii vor avea parte de multe nopti fierbinti!

Horoscopul lunii iulie

Horoscopul lunii iulie

Luna iulie ar putea aduce pentru Tauri o avansare in cariera, niste conflicte in relatia Fecioarelor cu partenerii de viata, iar Capricornii vor avea parte de o perioada pozitiva in dragoste.

Horoscopul lunii iunie

Horoscopul lunii iunie

In iunie, Gemenii isi doresc sa cunoasca oameni noi, Racii ar trebui sa acorde mai mare atentie sanatatii, iar Leii s-ar putea sa faca un salt in cariera. COSMO iti dezvaluie ce te asteapta in luna iunie.

Horoscopul lunii mai

Horoscopul lunii mai

In mai, Taurii au unda verde la cucerit, Balantele au ocazia de a incepe o relatie noua, iar Racii muncesc intens, dar au multe satisfactii. COSMO iti dezvaluie ce te asteapta in luna mai.

5
 

Publicitate

Concursuri

Horoscop

E ultima lună de vară, să profităm la maximum de ea! Află ce ţi-au rezervat astrele în luna august.

© copyright 2006 - 2014 Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.