Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Berbec (21.03 - 20.04) Horoscop zilnic

Berbec (21.03 - 20.04)

Este o zi perfecta ca sa-ti faci planuri de viitor. Datorita spiritului tau intuitiv, iti vei da seama exact ceea ce trebuie sa auda cei din jurul tau si le vei face pe plac.

Taur (21.04 - 21.05) Horoscop zilnic

Taur (21.04 - 21.05)

Cei din jurul tau nu-si dau seama, dar ai multe lucruri de spus. Prin urmare, trebuie sa vorbesti deschis. Ai abilitatea de a gasi noi moduri ca sa-ti sustii ideile cu multa convingere.

Balanta (24.09 - 23.10) Horoscop zilnic

Balanta (24.09 - 23.10)

Astazi energia ta debordanta te va ajuta sa cunosti noi persoane. Ar trebui sa iesi mai des in oras, sa mergi la spectacole de teatru, concerte sau sa te plimbi prin parc.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.