Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Berbec (21.03 - 20.04) Horoscop zilnic

Berbec (21.03 - 20.04)

Ai de facut fata unor discutii majore si care au fost pregatite cu mult timp inainte, cu mult consum nervos. Calmul si sarmul personal te tin la suprafata si te poti descurca.

Taur (21.04 - 21.05) Horoscop zilnic

Taur (21.04 - 21.05)

O excursie scurta este foarte binevenita astazi, mai ales daca va fi facuta impreuna cu membrii familiei sau cu prietenii. Spre seara, s-ar putea sa primesti o veste buna.

Gemeni (22.05 - 21.06) Horoscop zilnic

Gemeni (22.05 - 21.06)

O plimbare in natura ar fi binevenita azi. Timpul petrecut cu familia ta iti reincarca bateriile. Spre seara, vei avea parte de o bucurie sau de o surpriza pe care o astepti de ceva timp.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.