Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Leu (23.07 - 23.08) Horoscop zilnic

Leu (23.07 - 23.08)

Te intelegi foarte cu prietenii, iar relatiile tale sociale sunt destul de bune. Vei reusi sa fii alaturi de o prietena veche si vei fi disponibila pentru chiar si pentru ceilalti.

Scorpion (24.10 - 22.11) Horoscop zilnic

Scorpion (24.10 - 22.11)

Nu esti foarte sigura cum sa procedezi corect, dar n-ai aflat noi informatii despre problema actuala. Totusi, va trebui sa mergi mai departe cu ceea ce stii deja.

Sagetator (23.11 - 21.12) Horoscop zilnic

Sagetator (23.11 - 21.12)

Va depinde de tine sa faci ceea ce este bine astazi. Altcineva te va lasa sa procedezi cum crezi tu de cuviinta. Chiar daca esti foarte corecta, iti va fi greu sa iei o decizie.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.