Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Berbec (21.03 - 20.04) Horoscop zilnic

Berbec (21.03 - 20.04)

Nevoia ta de a o lua de la capat se accentueaza astazi. Un nou inceput poate fi insa destul de riscant. Fii atenta la toate oportunitatile pe care le ai si alege ce ti se potriveste.

Taur (21.04 - 21.05) Horoscop zilnic

Taur (21.04 - 21.05)

Micile bucurii iti fac ziua frumoasa astazi. Spre seara, este posibil sa primesti vesti de departe care te vor incanta foarte tare. Fa-ti planuri pentru weekend cu cei dragi.

Rac (22.06 - 22.07) Horoscop zilnic

Rac (22.06 - 22.07)

Sanatatea iti poate juca feste. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie somnului, mai ales pentru ca vine weekend-ul si trebuie sa fii in cea mai buna forma.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.