Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Pesti (20.02 - 20.03) Horoscop zilnic

Pesti (20.02 - 20.03)

Va trebui sa profiti din plin de aceasta de duminica pentru a te relaxa impreuna cu cei dragi. Problemele personale inca mai pot astepta pana saptamna viitoare.

Leu (23.07 - 23.08) Horoscop zilnic

Leu (23.07 - 23.08)

Astazi nu esti foarte increzatoare. Starea ta de spirit nu este prea buna si esti critica cu tine. Incearca sa nu bati pasul pe loc si sa nu te limitezi singura. Iesi in oras cu cei dragi.

Pesti (20.02 - 20.03) Horoscop zilnic

Pesti (20.02 - 20.03)

S-ar putea sa primesti o propunere de colaborare pe termen lung din partea unui prieten apropiat. Nu este recomandat sa o refuzi, deoarece ar putea fi de viitor.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.