Sagetator (23.11 - 21.12)
Va trebui sa faci fata unei persoane autoritare, poate fi chiar o ruda. Persoana respectiva este foarte hotarata, asa ca va trebui sa te retragi pentru o scurta perioada de timp.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

Dragoste

Iti place sa-ti reinventezi propria stare, iar iubitul tau este foarte incantat de acest lucru. Se va gandi sa te ajute, iar acest lucru nu este deloc o idee rea.

Cariera

Colegii tai vor fi un obstacol in calea propunerii tale. Din fericire, tu ai toate raspunsurile foarte bine pregatite pentru obiectiile lor.

Afla mai multe despre Astro-dieta si Astro-stilul zodiei Gemeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

1756346
Tag-uri: horoscop zilnic
Comentarii
Ultimele articole
Berbec (21.03 - 20.04) Horoscop zilnic

Berbec (21.03 - 20.04)

O prietena apropiata are nevoie de ajutorul tau si va trebui sa-i fii aproape cu sfaturi utile. Fii mai atenta la exprimarea pe care o folosesti si vei fi apreciata mai mult.

Gemeni (22.05 - 21.06) Horoscop zilnic

Gemeni (22.05 - 21.06)

Ai nevoie de idei noi si poti finaliza proiecte mai vechi. Te vei descurca foarte bine astazi, daca vei fi deschisa noilor oportunitati ce ar putea sa apara.

Leu (23.07 - 23.08) Horoscop zilnic

Leu (23.07 - 23.08)

Te intelegi foarte cu prietenii, iar relatiile tale sociale sunt destul de bune. Vei reusi sa fii alaturi de o prietena veche si vei fi disponibila pentru chiar si pentru ceilalti.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.