Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut?
"Ce ti-e scris in frunte ti-e pus", spune un proverb romanesc, iar ziua in care te-ai nascut are si ea multe de povestit despre caracterul si destinul tau.
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

1

Esti o femeie independenta, careia ii place pioneratul. De cele mai multe ori tu esti cea care ia initiativa in grupul de prieteni sau colegi. Esti foarte ambitioasa din fire si odata ce ti-ai fixat in cap un tel, nu te lasi pana nu-l duci la finalizare. In relatia de amor, esti adepta dictonului "Carpe diem". Traiesti clipa cu pasiune. Din nefericire, esti un pic prea sensibila la complimente.

2

Iti place echilibrul. Esti genul de om pe care se poate baza oricine. Dai foarte multa afectiune prietenilor si celor din familie. Esti sensibila si loiala. Din cauza asta vei avea insa de suferit. Pui prea repede la suflet orice critica. Iubesti foarte mult stabilitatea afectiva, dar si financiara. Esti o persoana altruista careia ii place sa ajute.

3

Nu esti genul de femeie de actiune. Nu muti muntii din loc cu forta fizica, ci cu puterea mintii. Ai fost inzestrata cu capacitati intelectuale deosebite. Esti sociabila si te intelegi foarte bine cu oamenii din jur. Nu te intimidezi in fata unei mari adunari de oameni. Din contra! Acolo te simti precum pestele in apa. Esti o persoana cu simtul umorului a carei companie e cautata.

4

Cu siguranta erai cea mai buna eleva la lucru manual. Te pricepi la o gramada de lucruri. Esti gospodina, mai schimbi un bec ars sau un robinet uzat. Orice sarcina noua este pentru tine o mare provocare. Nu te vei lasa niciodata pana nu o vei indeplini cu succes. Esti un om cinstit pentru care onoarea si verticalitatea sunt cele mai importante atributii. Nu strica insa putina diplomatie.

5

Iti place la nebunie independenta. Esti genul de femeie libera de inhibitii si te bucuri de o viata plina de aventura. Din nefericire, te plictisesti repede si daca nu te lansezi intr-o afacere sau activitate care sa te tina mereu in priza, vei fi in permanenta in cautare de noi provocari. Stilul tau iti va afecta insa viata personala. Neasumarea responsabilitatilor ii poate alunga pe pretendenti.

Articol publicat in revista FEMEIA DE AZI

Foto: Stockxpert

1756566
Tag-uri: horoscop
Comentarii
Ultimele articole
Rac (22.06 - 22.07) Horoscop zilnic

Rac (22.06 - 22.07)

Prietenii tai au planuri mari pentru astazi, lucru care te face sa fii foarte entuziasmata. Esti pregatita pentru o noapte de distractie ca in vremurile bune.

Gemeni (22.05 - 21.06) Horoscop zilnic

Gemeni (22.05 - 21.06)

Mare atentie astazi la promisiunile pe care le faci. S-ar putea sa nu le poti indeplini pe toate si sa dezamagesti o persoana foarte draga si nu este corect fata de ea.

Fecioara (24.08 - 23.09) Horoscop zilnic

Fecioara (24.08 - 23.09)

Momentele petrecute in familie iti vor face seara mai frumoasa. Este posibil chiar sa primesti vizita unui prieten drag pe care nu l-ai mai vazut de multa vreme.

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.