Super trend: Coada de sirena
Cum poti fi sigura ca te vei face remarcata? Simplu, alegand o coafura neconventionala precum coada de sirena!
SHARE ON: Share on Facebook!
Google+

EXPERTUL: Hallie Bowman, stylist Pantene

PREGATIREA:
Dupa ce ti-ai periat podoaba capilara, prinde-ti parul in spatele urechii opuse mainii tale dominante (adica, daca esti dreptace, strange-ti parul pe umarul stang, si invers daca esti stangace) pentru a avea acces mai usor.

TEHNICA:

1. Imparte parul in doua parti egale, pozitionandu-ti degetele astfel incat una dintre sectiuni sa fie intre aratator si degetul mijlociu (sectiunea a), iar cealalta intre degetul din mijloc si inelar (sectiunea b).

2. Netezeste parul, apoi apuca o suvita din afara sectiunii a (indicata cu albastru in figura de jos), trage-o in spatele degetului mijlociu si plaseaz-o in sectiunea b.

3. Apuca inca o suvita din afara sectiunii b (indicata mai sus cu verde) si rasuceste-o pe degetul mijlociu, apoi trece-o in sectiunea a.

4. Continua sa alternezi pasii 2 si 3 (te avertizam: impletitura poate incurca parul spre varfuri, asa ca, ori de cate ori se intampla, foloseste peria pentru a-l descurca). La final, leaga capatul cozii cu un elastic sau cu un snur stralucitor.

Articol publicat in revista COSMOPOLITAN.

Traducere si adaptare: Ana-Maria Prunariu

Foto: Guliver, Stuart McKenzie

[27.09.2010]

1756073
Tag-uri: beauty book
Comentarii
Ultimele articole
5 uleiuri esentiale pe care orice femeie trebuie sa le foloseasca Beauty Book

5 uleiuri esentiale pe care orice femeie trebuie sa le foloseasca

Nu foloseşti uleiuri esenţiale naturale? Înseamnă că nu le-ai încercat până acum! Odată ce le-ai încercat, nu le vei mai lăsa din mână!

(P) Cea mai cool mega surpriza L'Oréal Paris, NOUL mascara MISS MANGA, este aici! Beauty Book

(P) Cea mai cool mega surpriza L'Oréal Paris, NOUL mascara MISS MANGA, este aici!

Atat de mult s-a mai vorbit in comunitatile pasionatelor de makeup despre acest mascara, incat doar cand ii rostesti numele, toata lumea se agita cu frenezie.

Ce spun sprancenele tale despre tine? Beauty Book

Ce spun sprancenele tale despre tine?

Sprâncenele şi forma lor pot spune multe despre personalitatea ta. Ale tale cum te descriu?

© copyright 2006 - 2012
Burda Media Bucuresti - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.cosmopolitan.ro apartin Burda Media Bucuresti. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.cosmopolitan.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Media Bucuresti. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.